Op dinsdag 24 maart start in Lochem de gratis cursus Politiek Actief voor de gemeente. De cursus is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over de gemeente. Ook is de cursus zeer geschikt voor iedereen die interesse heeft om politiek actief te worden, maar nog niet precies weet wat de mogelijkheden zijn.

Vraagt u zich wel eens af hoe de beslissingen worden genomen in de gemeenteraad? Denkt u wel eens dat u dat beter zou kunnen? Of wilt u iets voor elkaar krijgen bij de gemeente, maar weet u niet hoe? Volg dan cursus Politiek Actief voor de gemeente en ontdek het!

Ook is er een training debatteren en zijn er ontmoetingen met politici en bestuurders uit de gemeente. Zo krijgen deelnemers ervaring uit de praktijk mee en trainingen ze nuttige vaardigheden. Tot slot zijn de deelnemers aanwezig bij een vergadering van de gemeenteraad.

Wie weet bent u hierna wel zó geïnspireerd geraakt dat u zelf actief wilt worden in de gemeentepolitiek, bijvoorbeeld als raadslid.

De cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten en start op dinsdag 24 maart 2020. De bijeenkomsten starten iedere keer om 19.30 uur. Meedoen is gratis en aanmelden kan tot en met 1 maart. Indien er meer aanmeldingen zijn dan beschikbare plekken, selecteert de griffie op basis van motivatie.

Meer informatie en aanmelden: www.lochem.nl/politiekactief